Designer & Webflow Expert

Solliciteer nu

Designer & Webflow Expert

Bij Unmuted zijn we op zoek naar een Designer & Webflow Expert om ons team te komen versterken.

Full-time · Unmuted HQ

Over de rol

Als Designer & Webflow Expert zet je dagelijks design en (visual) development in om unieke marketingkansen optimaal te kunnen benutten. Je creëert creatieve visuele uitingen om marketing experimenten mogelijk te maken. Van volledige websites tot advertentie visuals, digital experiences voor unieke campagnes en meer.

Over ons

Van oudsher kleeft er een ‘saai gevoel’ aan B2B, en dat willen wij doorbreken met een nieuw geluid. Met een gepassioneerd team pionieren we bij Unmuted elke dag om het nieuwe B2B marketing playbook in Nederland te ontwikkelen. Zodat wij voorloper worden in Europa wanneer het gaat om moderne, waardevolle B2B marketing.

Omdat de verkoopcyclus in B2B nou eenmaal lang is (gemiddeld 192 dagen) hebben we een uniek 12-maanden programma ontwikkeld genaamd The Growth Program. Tijdens dit procesgedreven traject worden continu experimenten uitgevoerd en gevalideerd. Wanneer we kunnen aantonen dat iets herhaalbaar werkt, dan maken we er een zogeheten playbook van. Die playbooks delen we weer met al onze klanten zodat zij hier allemaal van profiteren.

Design en development speelt hierbij een essentiële rol. 

Zo is een ijzersterke advertentiestrategie niks waard zonder visuals of een strakke website. Jij zet design en Webflow development in om groeikansen zo goed mogelijk te benutten.

We werken voor verschillende start-ups en scale-ups. Het zijn allemaal bedrijven die een software dienst (SaaS) hebben ontwikkeld waar ze een duidelijk, bedrijfskritisch probleem mee oplossen.

Over jou

Je hebt een oog voor design en een overzicht van verschillende projecten om dit aan te tonen. Je bent volledig wegwijs in Figma of Sketch en wordt enthousiast van no-code. Je vindt het leuk om de creatieve grenzen op te zoeken, maar kunt ook (wanneer nodig) design inzetten als middel om commerciële doelen te behalen. Maar bovenal wil je mooie dingen maken.

Als designer & Webflow expert, heb je kennis van:

 • Design - uiteraard. Je spreekt vloeiend UX en weet de juiste stijl voor elk type klant te vinden
 • Webflow - je hebt ervaring met visual development, of hebt op zijn minst de ambitie om hier meer over te leren
 • No-code tools - naast Webflow duik je graag in no-code tools om efficient digitale experiences te realiseren
 • Marketing - je weet genoeg van marketing om briefings van specialisten om te zetten tot geslaagde projecten

Goed om te weten: we verwachten natuurlijk niet dat je een specialist bent op al deze gebieden. Wel sta je open om te leren.


Hoe ziet je werkweek eruit?

Aan het begin van de week starten we met de Client Weekly. Tijdens deze tactische vergadering bespreken we de lopende projecten en bepalen we de focus per klant.

Dagelijks werk je in Figma aan visuals voor social advertenties, campagnes of ontwerp je te gekke websites. Ook ontwikkel je deze in Webflow. Variërend van losse landingspagina's, conversie optimalisatie tot aan het maken van volledige websites.

Je werkt veel samen met een ervaren Designer & Webflow Expert; Jesper Kollau. Jullie bespreken de lopende projecten om elke dag nét iets beter te worden. Samen zitten jullie in het Content Creation team, wat verder bestaat uit een Head of Content Marketing (Jonas van de Poel) en Content Marketing Manager (Meisoen van Bol-Es). 

Waar je werkt is voor ons niet belangrijk. Als je in de buurt van Amsterdam woont dan vinden we het gezellig als je regelmatig naar ons kantoor komt. Maar je kunt ook thuiswerken en we hebben een mooie werkplek in het prachtige Maastricht. 

Je spreekt klanten en collega's regelmatig tijdens briefings en feedback calls, via Slack of gewoon een belletje tussendoor. Korte lijntjes dus.

Als je op kantoor werkt dan lunchen we rond 12:00 en daar nemen we goed de tijd voor. Even buiten wandelen na de lunch? Alleen maar goed. Meestal zit je tegen 13:00 weer achter je bureau.

Werk je vanuit huis dan kan je je eigen tijden flexibel indelen, zolang er maar voldoende overlap zit met een 'reguliere' werkweek en je bij de dagstart aanwezig kunt zijn.

Op vrijdag stoppen we vaak wat eerder met werk. Als je er zin in hebt, kun je met collega's nog wat drinken bij ons op kantoor of in een kroegje in de buurt. Maar ga gerust naar huis en begin je weekend hoe jij dat wilt.

Ook inbegrepen

Werken bij Unmuted is heel veel nieuwe dingen leren, mooie dingen maken, werken met leuke collega's, successen delen, goed in je vel zitten en met een glimlach aan je werkdag starten (en ook weer met een glimlach afsluiten).

 • Werken voor diverse grote en kleine bedrijven
 • Bouwen aan award-winnende merken (Vev, Intractive, Cutr, Returnista, Rmoni, Wonderkind, e.d.)
 • Flexibiliteit en plezier tijdens werk
 • Geen Slack of mail na je werk
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Creatieve vrijheid om nieuwe dingen te testen en leren
 • Goed salaris, omdat je het waard bent
 • Mogelijkheid tot winstdeling
 • Apple tech, groot scherm, goede werkplek
 • Er is elke dag lunch op kantoor
 • We organiseren elk kwartaal een leuke activiteit met het team
 • Rond de kerstperiode sluiten we het bedrijf nog een paar extra dagen

Impact op jouw carrière

Je bent omringd door de slimste B2B marketing experts, van advertising tot copywriting, van design tot het gebruik van no-code tools. Elke dag gaat het over marketing, design, tools, nieuwe tactieken, vette campagnes, en meer. Dit zorgt ervoor dat je binnen no-time tot de top 1% B2B marketing professionals uit Nederland zult behoren. Dat is iets waar je waarschijnlijk de rest van je leven profijt van zult hebben.

Ook stimuleren we het opbouwen van een personal brand. Of je dat nou doet in de context van je werk bij Unmuted, of je eigen interessegebied; dat maakt ons niet uit. Check anders even deze screenshots van LinkedIn posts van (jouw toekomstige) collega’s!

PS (attention please)

We zijn nu zo'n 2,5 jaar onderweg en de groei zit er flink in. We zijn bezig om onze toekomst vorm te geven en daar kan jij een fundamentele rol in spelen. Nu is het moment om in te stappen zodat je straks 'er vroeg bij was'. Zero to one is gedaan, nu van one to one hundred. 🚀

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Designer & Webflow Expert? Dan horen we graag van je!