Growth Marketing Manager

Solliciteer nu

Growth Marketing Manager

Bij Unmuted zijn we op zoek naar een Growth Marketing Manager om ons team na de zomer te komen versterken.

Full-time · Unmuted HQ

Over de rol

Als Growth Marketing Manager speel je een sleutelrol in het succes van onze klanten. Zij zullen jou aankijken als het gaat om de uitvoering van een slimme strategie met bijbehorende creatieve  en technische experimenten. Dit doe je door telkens de juiste projecten te identificeren, deze te prioriteren voor de twee-wekelijkse sprints en hen op de hoogte te houden van de voortgang.

Over ons

Er is geen eenduidig draaiboek voor marketing. Daarom moet elk bedrijf haar eigen geluid zien te vinden. Vertrouwen op bewezen tactieken is niet meer genoeg. De meest innovatieve marketing teams zijn continu op zoek naar een nieuwe aanpak. Dit is waar Unmuted binnenkomt. 

De manier waarop we onze klanten helpen groeien is fundamenteel anders dan hoe de meeste traditionele marketingbureaus werken. Bedrijven komen namelijk niet naar ons om hun ideeën te laten uitvoeren; ze komen naar ons voor ons proces wat hén ideeën oplevert. Vervolgens zijn wij nauw betrokken bij de uitvoering hiervan gedurende twee-wekelijkse sprints. Onze klanten halen enorm veel waarde uit deze begeleiding.

Dit doen we aan de hand van het Growth Program; een traject van zo'n 12 maanden waarin we B2B techbedrijven met ambitie helpen opschalen.

Ons team bestaat uit generalisten en specialisten. Samen vormen we het ideale marketingteam en leveren we het ideale marketingproces. 

Over jou

Je hebt een achtergrond in marketing en hebt minstens 2 jaar zeer relevante werkervaring, bijvoorbeeld met B2B marketing, performance marketing of als allround online marketeer. Je spreekt vloeiend Nederlands, en Engels, en vindt het tof om mensen te overtuigen van jouw ideeën. Je gaat procesmatig te werk, je bent leergierig en ondernemend. Je toont graag leiderschap en kunt makkelijk diverse stakeholders overtuigen.

Als Growth Marketing Manager is het belangrijk dat je brede interesse hebt in het (online) marketinglandschap. Hieronder een overzicht van gebieden waar je mee aan de slag zult gaan:

 • Advertisingvan SEA tot social, display en misschien zelfs Reddit?
 • Copywriting - je helpt klanten met het schrijven van teksten voor e-mails, LinkedIn posts, titels voor landingspagina's en ga zo maar door.
 • Automation - tools als Zapier, ActiveCampaign en Typeform zijn jou niet vreemd. Je hebt deze apps al eens gebruikt en vindt het leuk om er meer over te leren.
 • Analytics - je kent de basis Google Analytics en hebt ook al eens met Google Tag Manager gewerkt.
 • Design - als er geen designer in de buurt is dan kun je zelf wel even iets in elkaar zetten.
 • Pages - moet er een pagina worden geoptimaliseerd of een gehele landingspagina worden gecreëerd? Mooie uitdaging.
 • Tools - je vindt ze handig en wilt er meer mee doen.

Goed om te weten: we verwachten natuurlijk niet dat je een specialist bent op al deze gebieden, maar wel dat je de basis kent. Je werkt samen met verschillende specialisten, zowel aan onze kant als bij de klant, en die moet je natuurlijk wel een beetje kunnen uitdagen.

Hoe ziet je werkweek eruit?

Aan het begin van de week starten we met de Client Weekly. Tijdens deze tactische vergadering bespreken we de lopende projecten en bepalen we de focus per klant.

Dagelijks analyseer je de resultaten van actieve campagnes, schakel je met klanten, stel je plannen op, ga je aan de slag met projecten en houd je jouw klanten op de hoogte.

Je bent verantwoordelijk voor de groei van maximaal vier (4) klanten, oftewel één (1) Growth Circle. Jij bent in de lead bij deze bedrijven maar je kunt altijd rekenen op support van het team.

Je spreekt je klanten regelmatig tijdens de twee-wekelijkse check-in, via Slack of gewoon een belletje tussendoor. Korte lijntjes dus.

Als je op kantoor bent lunchen we meestal rond 12:00 en daar nemen we goed de tijd voor. Lekker buiten wandelen na de lunch? Alleen maar goed.

Op vrijdag stoppen we vaak wat eerder met werk. Als je er zin in hebt, kun je met collega's nog wat drinken op de 13e etage van The Student Hotel. Het uitzicht is prachtig.

Nog heel even je aandacht, want dit hoort er ook gewoon bij

Werken bij Unmuted is heel veel nieuwe dingen leren, werken met leuke collega's, successen delen, goed in je vel zitten en met een glimlach naar kantoor gaan (en ook weer met een glimlach naar huis).

 • Werken voor diverse grote en kleine bedrijven
 • Flexibiliteit en plezier tijdens werk
 • Geen Slack of mail na werk
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Creatieve vrijheid om nieuwe dingen te testen en leren
 • Alles leren over marketing via de interne Growth Academy
 • Goed salaris, omdat je het waard bent
 • Mogelijkheid tot winstdeling
 • Apple tech, groot scherm, goede werkplek
 • Er is elke dag lunch op kantoor
 • We organiseren elk kwartaal een leuke activiteit met het team
 • Rond de kerstperiode sluiten we het bedrijf nog een paar extra dagen

PS (attention please)

We zijn nu zo'n 1,5 jaar onderweg en de groei zit er flink in. We zijn bezig om onze toekomst vorm te geven en daar kan jij een fundamentele rol in spelen. Nu is het moment om in te stappen zodat je er straks 'vanaf het begin' bij was. Zero to one is gedaan, nu van one to one hundred. 🚀

Solliciteren?

Wil je ons team komen versterken als Growth Marketing Manager? Kun je na de zomer (2022) starten? Dan horen we graag van je!